Magyar Epilepszia Liga XV. Kongresszusa

Virtuális Konferencia: 2020. október 29-30.

Tisztelt Résztvevőink, Kiállítóink, Támogató Partnereink!

 

Az EMMI 2020. szeptember 10-i utasítása alapján, az egészségügyi témában megrendezésre kerülő konferenciákat személyes részvétellel nem lehet megtartani, kizárólag online módon. Mivel a kongresszus személyes részvételű megtartására nincs jogszerű lehetőség, ezért a MEL vezetősége és a Szervezőbizottság úgy döntött, hogy az április 16-17 időpontról október 29-30-ra halasztott soron következő MEL kongresszusát az utasításnak megfelelően online módon tartja meg 2020. október 29-30-án.

Az érvényben lévő regisztrációkat fenntartjuk, és azok az említett időpontban az online konferenciára érvényesek lesznek. Hozzáférést a konferencia platformhoz, előadási lehetőséget (jelenleg is elérhető előzetes program alapján), virtuális poszter sétán való részvételt regisztrált résztvevőink számára biztosítunk egyedi, személyre szóló belépéssel.

Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a konferencia kreditpontos képzésnek minősül, az akkreditációt az online konferencián is fenntartjuk. Poszter előadással továbbra is lehet jelentkezni szeptember 30-ig. Ennek formátumáról hamarosan részletes információt teszünk közzé a weboldalon.

A befizetett szállásdíjak és bankett költségeinek visszatérítésével kapcsolatban az érintett résztvevőket és támogató cégeket, intézeteket munkatársaink keresni fogják.

Előre is szeretnénk megköszönni a résztvevők, kiállítótámogató cégek megértését, türelmét és pozitív hozzáállását, próbálunk ebben a rendkívüli helyzetben olyan döntéseket és intézkedéseket hozni, mely a legtöbb érintett számára elfogadható megoldást jelent. Jelen pillanatban ez a lebonyolítási mód az egyetlen lehetőség számunkra.

 

A kongresszus szervezői tisztelettel kérik a cégek döntéshozó képviselőit, intézetvezetőket, hogy bátorítsák és támogassák minél több egészségügyi szakember virtuális, 100%-ban COVID-mentes, biztonságos részvételét. A rendezők mindent megtesznek annak érdekében, hogy a fizikai kontaktus nélkülözése ellenére, szakmailag magas színvonalú, személyes, élő kommunikációt előtérbe helyező rendezvényt biztosítsanak minden szereplő számára.

https://mel2020.hu/

 

Prof. Dr. Fogarasi András
a MEL elnöke


Dr. Fabó Dániel
a kongresszus szervezőbizottságának elnöke

Varga Attila
a kongresszus szervezője
Diamond Congress Kft.